måndag 1 augusti 2011

Skulle sova, men hamnade i en lång twitter-debatt om invandring. Att försöka förklara att jag är emot ett mångkulturalistiskt förhållningssätt men för mångfald var svårt. Någon dag ska jag formulera mig ordentligt kring det på bloggen. Så länge får jag höra att jag ska "åka hem" och "flytta till Saudiarabien". Nivån är hög i den debatten.

2 kommentarer:

Hanin sa...

Hahahahah! jag tycker du kan komma hem till mig istället =P

Anonym sa...

På gymet idag:
En kvinna i 55-60 årsåldern tar fram en gympamatta, lägger sig på alla fyra och börjar göra bensparkar bakåt. Ett ben i taget. Efteråt tar hon upp sin matta, ler mot mig och säger: ”Sådär, då har jag klarat av morgonbönen då.”

En man i 45-50 årsåldern talar om för alla som vill höra att någon hade uttalat sig i Aftonbladet här om dagen. Denna någon lär ha sagt att år 2050 kommer vi alla att ha konverterat till islam. Mannen avslutar med att säga att personen i AB har rätt och att vi måste ”göra någonting”.

Jag vill inte höra mer av någon av dem men kvinnan har hunnit iväg när jag formulerat en dräpande kommentar, men mannen är kvar så jag frågar lugnt om han tränar här ofta. Mannen lyser upp och meddelar att han minsann är här varje måndag, onsdag och fredag morgon. Bra sa jag, då vet jag när jag ska hålla mig härifrån för ditt skitsnack vill jag inte höra någon mer gång. Sen går jag. Känns skönt!